Wat is lasershooting?

Een spannend hi-tech spel voor iedereen die houdt van spanning, sensatie en plezier!

Bij het lasergamen worden de spelers in 2,3,of 4 teams verdeeld. Het is het de bedoeling zo veel mogelijk punten te scoren door je tegenstanders uit te schakelen. In de arena zijn verschillende mijnen verborgen waardoor je bonussen kan bekomen.

Bij de solo-spelvariant is iedere speler op zichzelf aangewezen en voer je je eigen tactiek uit. Ook hier zijn de mijnen verborgen en duurt het spel 20 minuten.

De spelers

Naargelang de leeftijd van de spelers passen wij de verlichting en de muziek aan. Zo is het spel geschikt voor alle leeftijden, wij hanteren wel een minimum leeftijd van 7 jaar.
Het spel wordt gespeeld met minimum 6 en maximum 30 deelnemers.

Ben je met minder dan 10 personen, geen probleem, maar dan bestaat wel de mogelijkheid dat je tegen een andere groep moet spelen. Vanaf 10 personen garanderen wij exclusiviteit van de arena.

Het spreekt voor zich dat een spel veel spannender en uitdagender is als u met meer deelnemers speelt.

De arena

Onze arena is verdeeld in 3 zalen op het gelijkvloers en één zaal op een verdieping.

Deze zalen zijn altijd samen open en kunnen tijdens elk spel gebruikt worden.

In de verschillende zalen zie je allerlei verborgen nissen, donkere hoekjes, barricades, niveauverschillen, trappen, schietgaten, tunneltjes en zo verder.
Op de verdieping heb je een goed uitzicht over het eerste gedeelte van de arena en dat is dan ook een geliefde plaats voor vele spelers. Via 2 doorgangen kom je in het 2de en het 3 de gedeelte waarin, naast de stille donkere nissen, een soort doolhof is opgesteld.
Een spectaculaire licht- en lasershow zorgt samen met de opzwepende muziek voor het juiste decor en de juiste sfeer.

De voorbereiding

Voor het spel begint krijgen de spelers digitale briefing en een grondige uitleg over het spel en de regels.
Vragen kunnen na de briefing steeds gesteld worden aan onze medewerkers.

Iedere speler krijgt het allernieuwste EVO 6 laserpak aan voorzien van sensoren die al uw acties registreren.

Het laserpak “praat” tegen u tijdens het spel YOU HIT als je geraakt best WEL DONE als je zelf iemand raakt.

Je kan superkrachten verdienen zoals snel-schieten ,onzichtbaar en onkwetsbaar worden, of spion worden bij het andere team.Kortom met ons lasergame systeem zijn de mogelijkheden onbeperkt !

Na het spel

Na een intensief en zenuwslopend spel kan u uiteraard in onze cafetaria genieten van een drankje en een hapje. Hier krijgt ook iedere speler zijn individuele scorekaart met een een overzicht van de behaalde resultaten.

Prijzen

Een lasergame met een effectieve duurtijd van 20 minuten kost € 11 per persoon. Een eventuele tweede of derde game op dezelfde dag kost nog slechts € 9 per persoon. Groepskorting is mogelijk op aanvraag vanaf 25 personen. 

Bekijk ook onze formules voor: verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten en teambuildings.